Een woning verbouwen doen we samen

Zorgeloos een kluswoning aankopen en/of verbouwen doet u met het team van Revaplan. Profiteer van een ervaren team dat al honderden projecten samen heeft aangepakt, blijf altijd (online) op de hoogte van de status van uw verbouwing en maak gebruik van de coöperatieve aanpak van Revaplan. Op deze manier profiteert u van onze inkoopvoordelen en door onze gestructureerde aanpak realiseert u de verbouwing binnen budget. Geen financiële verrassingen dus.


Uw voordelen bij Revaplan

Gratis quickscan
De service van Revaplan begint altijd met een onderzoek waarin de slagingskans van een succesvol project wordt beoordeeld. Door onze quickscan maakt u geen onnodige kosten.
Inspirerende bezichtiging

Samen met een vernieuwbouwspecialist wordt er een bezichtiging gepland. Tijdens de bezichtiging gaat het niet alleen om de bouw- en energie technische toestand van de woning, maar met name om uw woonwensen en op welke manier deze gerealiseerd kunnen gaan worden.

Creatieve schetsen
Op basis van de uitkomst van de bezichtiging wordt door één van onze ontwerpers een schets van uw plannen uitgewerkt.
Fotorealistische ‘stock’ of WYSIWYG (What You See Is What You Get) visualisaties
Om een goed beeld te krijgen van het verbouwplan worden er fotorealistische visualisatie toegevoegd aan het dossier.
Betrouwbare verbouwrapportage
Uniek aan de service van Revaplan is het uitgebreide verbouwrapport. Onderdeel van het verbouwrapport is een betrouwbare kostenraming van de kosten van de verbouwing. Met dit professionele verbouwrapport weet u precies waar u aan toe bent en start u zorgeloos uw aankoop.
Unieke doe-het-zelf rapportage
Misschien bent u een doorgewinterde klusser. En wilt u een groot deel van de klussen zelf doen. Geen probleem! U bepaalt welke klussen u zelf wilt doen en welke klussen u wilt uitbesteden.
Uw eigen vernieuwbouwteam
Onze specialisten ontwikkelen jaarlijks honderden projecten. Door de inzet van deze ervaring, deskundigheid en kennis kunt de woning onder de meest gunstige voorwaarden en de scherpste prijs aankopen.
Persoonlijke online omgeving
U houdt de touwtjes bij Revaplan stevig in handen. Met uw persoonlijke 'Mijn Revaplan' krijgt u 24/7 inzage in uw uitgebreide woningdossier, verbouwplan, kostenraming en planning. U bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het project. En u communiceert direct met de relevante specialisten.
Uw verbouwscan voor € 995,-
U ontvangt een unieke verbouwrapportage inclusief technische beschrijving en kostenraming voor maar € 995,-.

In 4 stappen uw woning verbouwen

Dromen

U heeft een woning op het oog, maar u twijfelt of u de woning wel of niet zult gaan aankopen of u heeft al een eigen woning die u wilt aanpassen op het gebied van wooncomfort, energiezuinigheid of toekomstperspectief. U bent benieuwd of uw woonwensen gerealiseerd kunnen worden in de woning en of u dat kunt bekostigen.

Verbouwscan van uw woonwensen
Wat doen wij in deze fase voor u?
Verbouwscan
Visualisatiepack
Persoonlijke schetssessies met een ontwerper (optioneel)

Denken

We kijken samen met u naar het plan zoals dat in eerste instantie is gemaakt en nemen het stap voor stap met u door om te kijken of er wijzigingen zijn. Eventueel worden er zaken aangepast. Vervolgens kunnen we de makelaars en/of taxateurs in ons netwerk toegang geven tot de gedetailleerde informatie van uw verbouwplannen.

Op deze manier kunnen zij een optimale taxatie maken van de waarde van de woning zonder en met verbouwplan. Een taxatierapport gemaakt door een specialist in vernieuwbouw maakt uw financiering makkelijker en goedkoper. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van subsidie en extra financieringsmogelijkheden vanuit de overheid. Als het financiële plaatje helder is kan het project verder uitgewerkt worden.

Lees verder Financiering van uw verbouwplan?
Wat doen wij in deze fase voor u?
Verbouwcheck
Aankoop makelaar (optioneel)
Woning taxatie (optioneel)
Ontwerp
Uitwerken/correctie voorlopig ontwerp
Betrouwbare kostenraming
Rapportage ‘doe-het-zelf’ activiteiten
Analyse bestemmingsplan
Vergunningscheck
Vooroverleg gemeente
Principeverzoek gemeente
Aankoopmakelaar (optioneel)
Bezichtiging en inspectie
Bepaling marktwaarde woning
Bepaling marktwaarde inclusief vernieuwbouwplan
Advies ontbindende voorwaarden
Onderhandeling
Controleren koopakte
Controleren leveringsakte
Taxatie woning
Uitwerken taxatie door onafhankelijk NWWI gecertificeerd taxateur
Taxatie marktwaarde woning 

Taxatie marktwaarde inclusief
vernieuwbouwplan 

NHG erkend taxatierapport

Durven

Bij verbouwen is het deskundig uitwerken van technische details van essentieel belang. Onze specialisten gaan aan de slag met het uitwerken van uw plan. Het verkrijgen van de benodigde vergunningen maakt eveneens onderdeel uit van deze fase. Onze ontwerpers werken in verschillende regio’s en hebben uitstekende contacten met de beleidsmedewerkers en bouw- en woningtoezicht in uw gemeente.

Het ontwerpen van uw verbouwplan gebeurt grotendeels in 3D. Daardoor kunnen veel details vooraf worden uitgewerkt en via onze prefab partners op voorhand in de fabriek gemaakt worden. De doorlooptijd van het project kan middels deze prefab methode met wel 50% gereduceerd worden. Het resultaat; minder financieringslasten, minder faalkosten en geen meerwerk.

Om ervoor te zorgen dat uw verbouwing tegen een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitverhouding gerealiseerd kan worden hebben wij afspraken gemaakt met fabrikanten. Door deze nauwe samenwerking met fabrikanten kunnen we u op de hoogte stellen van de laatste technologie en trends. Gezien het aantal projecten die wij op jaarbasis uitvoeren kunnen wij klussen zoals het plaatsen van kozijnen coöperatief “in het groot” inkopen, hierdoor kunnen wij betere prijzen bedingen. Door ons in te schakelen gaat dit voordeel direct in uw beurs en niet naar de aannemer. Via onze vakmannengids kunnen we het meest geschikte bouwteam voor u selecteren. Door onze transparante aanbesteding aanpak die u via ‘Mijn Revaplan’ nauwgezet kunt volgen, verdient u de investering in het project dat Revaplan voor u heeft ontwikkeld dik en dubbel terug.

Lees verder Hulp bij verkrijgen van uw bouwvergunning? Dreigt uw project buiten budget te lopen?
Wat doen wij in deze fase voor u?
Uitwerken definitief ontwerp (optioneel)
Coördineren aanbesteding (optioneel)
Alle optionele diensten worden door Revaplan standaard opgenomen in de kostenraming die wordt gemaakt in de Droom stap.
Uitwerken definitief ontwerp (optioneel)
Uitwerken bestektekening
Uitvoeren constructieberekeningen
Uitvoeren constructietekeningen
Uitvoeren welstandtoets en presentatie in welstandsoverleg
Aanvraag omgevings- en sloopvergunning
Opstellen definitieve afwerkstaat inclusief materiaal- en kleurrecept
Coördineren aanbesteding (optioneel)
Selecteren juiste specialisme uit de Revaplan vakmannengids en/of kenniskring van de opdrachtgever
Opstellen voorlopige planning van het project
Opvragen offertes
Beoordelen offertes en bespreken offertes met de opdrachtgever
In overleg met de opdrachtgever selecteren van het bouwteam
Aanvragen duurzaamheidslening

Doen

Waarschijnlijk heeft u uw vrije tijd hard nodig om de keuken, badkamer, tegels, etc. uit te zoeken en beslissingen te nemen. En daarnaast moet u misschien ook nog werken. Vaak is het dan lastig om het hele bouwproces te managen. De werkzaamheden vinden vooral overdag plaats. Onze opzichters zijn u graag van dienst om deze taak over te nemen.

Met onze unieke dienst ‘Mijn Revaplan’ kunt u altijd en overal realtime informatie krijgen over uw verbouwing. Het bouwteam dat u samen met de Revaplan opzichter heeft geselecteerd krijgt vanaf dit moment ook toegang tot uw online bouwdossier. Communicatie is in deze fase cruciaal. Veel communicatie loopt via het Revaplan platform. Daarnaast worden er ook enkele bouwteamvergaderingen georganiseerd door de Revaplan opzichter. Op deze manier bent u 24/7 op de hoogte en krijgt u antwoorden op al uw vragen.

Lees verder Uw project in korte tijd succesvol?
Wat doen wij in deze fase voor u?
Opzichter (optioneel)
Alle optionele diensten worden door Revaplan standaard opgenomen in de kostenraming die wordt gemaakt in de Droom stap.
Uitwerken productieversie ontwerp
Opstellen definitieve planning van het project
Bezichtiging woning met bouwteam
Controleren gunning opdrachten
Organiseren en coördineren van de bouwteamvergadering
Controleren meer- en minderwerk
Toezicht op kwaliteit van de uitvoering
Coördineren klachten en wijzigingen
Verzorgen van de eindoplevering
Coördineren communicatie middels ‘Mijn Revaplan’

Unieke samenwerking met Revaplan vernieuwbouwmakelaars

Aankoop makelaar

Om een zo gunstig mogelijke prijs voor de nieuwe woning te krijgen kunt u gebruik maken van onze vernieuwbouwmakelaar. Dit doen we op basis van no-cure, no-pay. Koopt de makelaar het huis voor u aan? Alleen dan betaalt u € 1.000 bij de notaris tijdens de overdracht.

Taxatie woning

Steeds meer geldverstrekkers eisen een gevalideerd taxatierapport. Validatie van een taxatierapport houdt in dat het rapport en de taxateur voldoen aan strenge kwaliteitseisen van bijvoorbeeld NWWI. Naast een taxatie van de woning in de bestaande toestand heeft u veelal een taxatie van de woning inclusief verbouwplan nodig. Een groeiend aantal taxateurs hebben toegang tot het Revaplan platform en kunnen met toestemming van de opdrachtgever de benodigde rapportages uitdraaien om te komen tot een goed onderbouwde taxatiewaarde inclusief verbouwplan.
Meer weten over de fiscale voordelen van vernieuwbouw?

Energiebesparen

Energie besparen: Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!

Energie besparen en duurzaamheid zijn thema’s die momenteel bij veel mensen spelen, veel in het nieuws zijn en ook door de overheid enorm onder de aandacht worden gebracht.

Wij hebben veel ervaring met energiebesparende maatregelen en passen deze vrijwel altijd toe in onze verbouwingen. Ons streven is altijd dat we voor energielabel A of B gaan, maar 0-op-de-meter komt ook steeds vaker voor.

Wij zijn niet alleen op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden tot energiebesparing in combinatie met verbouwingen, maar we weten ook alles over duurzaamheidsleningen, energiesubsidies en andere financieringsmogelijkheden.

Onze energieadviseurs gaan graag eens met u om tafel zitten om te bespreken hoe uw verbouwing aangepakt kan worden om een laag mogelijke energierekening te bereiken.

Gratis folder aanvragen Hoeveel kunt u besparen?

HULP NODIG?

077-7501601
info@revaplan.nl

Onze medewerkers helpen u graag!