Uw woning snel en succesvol verkopen?

Staat uw woning al een tijd te koop? En heeft u veel bezichtigingen gehad maar geen kopers, of juist helemaal geen bezichtigingen?

Vaak is het moeilijk voor u om te bepalen waarom er nog geen koper is geweest voor uw woning. Door onze jarenlange ervaring herkennen wij de problemen vaak wel, de woning kan bijvoorbeeld gedateerd zijn, te donker, te klein, een onlogische indeling hebben, of andere problemen hebben die met een verbouwing op te lossen zijn.
Het is voor u als verkoper natuurlijk geen haalbare situatie om zo een verbouwing nog voor de verkoop uit te voeren.
Onze oplossing is dan een perfecte keuze. Wij presenteren uw woning in vernieuwbouwde staat met de daarbij behorende prijs. Geïnteresseerden zien meteen wat er mogelijk is met uw woning en kijken door de huidige problemen heen, ook weten ze meteen of de aankoop inclusief verbouwing financieel haalbaar is.

Door de woning op deze manier te presenteren werken we samen met u en uw makelaar naar een snelle verkoop toe.

Meer dan 60%
van de woningen
binnen 6 maanden
verkocht

Bekijk hier onze referenties


Wat krijg ik hiervoor?

Een helder transparant verbouwplan resulteert sneller in een concreet bod
Fotorealistische WYSIWYG (What You See Is What You Get) visualisaties van de mogelijkheden van uw woning
Realistische kostenraming van het verbouwplan
Een tweede plaatsing op Funda met een VON prijs na verbouwing
Diverse promotiematerialen om de verkoop te ondersteunen
Een eigen projectwebsite, plaatsing op de Revaplan website, plaatsing op Facebook in uw regio
Serieuze bezichtiging van kandidaat kopers die een budget hebben om te kunnen verbouwen
Door Revaplan in te zetten helpt u de koper om voor uw huis te kiezen.
Geïnteresseerde kandidaten krijgen een gratis Revaplan verbouwscan t.w.v. € 995,-. Dit betekent o.a. dat de koper profiteert van een:
  • Gratis ondersteuning bij een bezichtiging.
  • Gratis uitwerking van een 'ontwerp op maat'
  • Gratis indicatief Energielabel na verbouwing
  • Gratis vergunningscheck
  • Gratis overzichtelijke en transparante rapportages van het verbouwplan t.b.v. NWWI taxatie.
  • Gratis ondersteuning bij de aanvraag van een duurzaamheidslening.

In 5 stappen uw huis verkopen

Stap 1

Woningopname en verkoopstrategie

Uw woning verkopen begint met een bezoek van onze lokale Revaplan adviseur die een woningopname uitvoert. U levert hiervoor de bouwtekeningen van uw huis aan of wij meten uw woning opnieuw in. De Revaplan adviseur zal een compleet dossier van uw huidige woning aanmaken. Met uw makelaar wordt besproken tegen welke problemen hij of zij tot op heden is aangelopen. Er wordt afgestemd wat de doelgroep voor uw woning is en welke kansen er moeten worden aangepakt om die doelgroep te bereiken.

Stap 2

Ontwikkeling verbouwplan

De Revaplan adviseur bespreekt uw woning in het MDO, een wekelijkse bijeenkomst van architecten, interieurontwerpers, een vastgoedspecialist en de Revaplan projectcoördinator. In het MDO wordt afgestemd hoe uw woning het beste kan worden aangepakt. Dit wordt vervolgens uitgewerkt in schetsontwerpen, fotorealistische visualisaties en een betrouwbare kostenraming.

Stap 3

Verkoopstrategie en publicatie

De Revaplan projectcoördinator bespreekt met u en de makelaar de woningpresentatie, vraagprijsstrategie en de inzet van promotiemiddelen om uw huis te verkopen. Uw huis wordt hierna inclusief verbouwplan een tweede keer prominent op Funda en Revaplan gepresenteerd en onder de aandacht gebracht door inzet van een speciale projectwebsite, woningbrochure, een grote banner, NVM zoekersbestand en social media. Het verkopen van uw huis krijgt een nieuwe boost!

Stap 4

Biedingen en bezichtigingen

Een geïnteresseerde vraagt een brochure of een bezichtiging aan. Wij stellen u en de makelaar direct op de hoogte van de belangstelling. De makelaar plant de bezichtiging en indien gewenst zal de Revaplan specialist hierbij aanwezig zijn om het verbouwplan en de mogelijkheden van het huis toe te lichten. Na de bezichtiging wordt er indien de koper het wenst, een verbouwplan ‘op maat’ van de koper uitgewerkt. Brengt de geïnteresseerde een bod uit? Dan gaat uw makelaar samen met u aan de slag met de onderhandelingen.

Stap 5

Uw huis verkocht!

Na een succesvolle onderhandeling over uw huis is er overeenstemming bereikt over prijs, datum van oplevering en eventuele voorwaarden. Uw makelaar stelt de koop­overeenkomst op. Indien de koper het wenst, zorgt de Revaplan projectcoördinator samen met de Revaplan opzichter, op zorgvuldige wijze voor een passende aannemersovereenkomst. Zo worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Nadat de ontbindende voorwaarden, zoals het rond krijgen van de financiering, verlopen zijn is uw huis definitief verkocht. Tot aan de overdracht van uw woning blijft de Revaplan projectcoördinator uw vaste aanspreekpunt.

Lees alles rustig na in onze gratis informatiebrochure

Samenwerking met meer dan

100 makelaars

HULP NODIG?

077-7501601
info@revaplan.nl

Onze medewerkers helpen u graag!

Al meer dan

300

projecten uitgevoerd