Over Revaplan

Patrick Leppers, de oprichter van Revaplan, heeft als gevolg van een uit de hand gelopen hobby om woningen op te knappen en te verkopen het concept om vernieuwbouwplannen te ontwikkelen bedacht. Vervolgens heeft hij in 2011 en 2012, samen met Anika Simons, een aantal proefprojecten in Midden Limburg gedaan om te kijken of het concept aansloeg. Het concept sloeg aan en er werd vanuit alle hoeken positief gereageerd op het concept.

In 2013 zijn LIOF en de Stichting voor Innovatieve Bedrijven Regio Venlo van de Rabobank medeaandeelhouders geworden. Sinds die tijd is Revaplan gegroeid in omvang en professionaliteit. Revaplan is het vernieuwbouwconcept steeds verder uit gaan breiden, met als doel om uiteindelijk een goede landelijke dekking te hebben.

Revaplan is een jonge organisatie met een vernieuwende blik op de woningmarkt. De veranderende woningmarkt is de inspiratie geweest om Revaplan op te richten. De hedendaagse problemen in de woningmarkt vragen om creatieve oplossingen en door de woningmarkt vanuit een ander perspectief te bekijken komen wij ook daadwerkelijk tot deze oplossingen. We weten dat het voor veel mensen moeilijk is om door de staat van een woning ‘heen te kijken’ en te zien wat de mogelijkheden van een woning zijn en wat er allemaal bij komt kijken om dit te realiseren, ons doel is dan ook om mensen hier optimaal in te ondersteunen. Mensen inspireren en samen innoveren, daar krijgen wij bij Revaplan energie van!

Inspireren, ondersteunen en ontzorgen doen we door het ontwikkelen van vernieuwbouwplannen die, aan de hand van levensechte visualisaties, tonen hoe een woning er na verbouwing uit kan zien. Daar wordt tevens een realistisch en gegarandeerd kostenplaatje aan gekoppeld, om ervoor te zorgen dat men niet voor verassingen komt te staan. We werken met een team van professionals en zorgen er samen voor dat elk plan dat we maken volledig voldoet aan de wensen van de markt en van onze klanten. We onderscheiden ons daarbij door een consumentgerichte, vraag gestuurde en innovatieve aanpak.

Benieuwd naar wat Revaplan voor u kan betekenen?

Bel +31 (0)77 750 1601 of
vraag een gratis adviesgesprek aan.

Maak direct een afspraak